Mari viljakainen

mari

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi (PsM) ja sosiologi (YTM). Opiskelen psykoterapeutiksi (kognitiivis-integratiivinen 2015-2018) Helsingin yliopistossa. Teen työtä uteliaalla mielellä ja lämpimällä sydämellä.

Olen työskennellyt mm. psykologina psykiatriassa ja korkeakoulumaailmassa sekä psykologian opettajana. Mindfulness-ohjaajaksi (CFM ®) kouluttautumisen jälkeen tieni on kulkenut erityisesti kohti itsemyötätuntotaitojen oppimista ja opettamista. Olen kouluttautunut ensimmäiseksi suomalaiseksi MSC-opettajaksi Yhdysvalloissa. Opettajiani ovat olleet mm. Christopher Germer ja Steven Hickman. Psykologin työni lisäksi ohjaan mindfulness- ja itsemyötätuntokursseja sekä hiljaisuuden retriittejä. Mielelläni myös työnohjaan sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita myötätuntosuuntaisista näkökulmista työssään.

Oma päivittäinen harjoittaminen sekä säännöllinen osallistuminen retriiteille useamman kerran vuodessa ovat minulle tärkeimpiä kulmakiviä itsemyötätuntotaitojen ja mindfulnesskyvyn ylläpitämisessä. Lisätietoa minusta ja tarjoamistani palveluista löydät www.marirauhala.com.

Ota yhteyttä:

Mindfulness- ja psykologipalvelut Mari Rauhala
itsemyotatunto@outlook.com

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s